Quajaq-treff Stokkøya 2011

Det er flere spennende kajakk samlinger utover sommeren, dette er en av de. Sjekk ut denne siden for nærmere informasjon.

Sakset fra siden:

Er du fascinert av grønlandsk kajakkhistorie og Inuittenes padle- og rulleteknikker? Har du lyst til å bygge din egen grønlandskajakk? Vil du padle turer med likesinnede entusiaster? Har du barn du gjerne vil skal ta del i grønlandspadlingens spennende verden?

Hvor:

11.-14. august 2011 arrangerer Trondhjems Kajakk-klubb og Prosjekt Inuit Qajaqtreff på Stokkøya. Senteret ligger ca 12 mil nord for Trondheim, og kan by på gode bomuligheter, og fantastiske padleområder.

Hvem:

Treffet er for alle som er interessert i Inuittenes kajakkhistorie, relaterte padle- og rulleteknikker og bygging av grønlandske kajakker og baidarkaer. Du må gjerne komme med plast- og glassfiberkajakk, det eneste ”kravet” vi stiller er at du padler, eller har lyst til å lære å padle, med grønlandsåre.

Hva:

Uformelt treff med fellesturer, seminarer, workshops.
Eget kursprogram 9, 10. og 11. august med Dubside og Björn Thomasson.

Reklame

Om Turpadlelaget

Vi er en gjeng med unge og gamle - voksne og barn som synes det er trivelig å padle, samt bruke kajakken til fremkomstmiddel, trening og rekreasjon. Klubben teller pr. i dag (høst 2010) ca 35 medlemmer. Ikke alle er like aktive, men vi har en kjerne som møtes ukentlig til felles tur/treningsaktiviteter.
Dette innlegget ble publisert i Kurs, Padlesamling og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s