Fotoskole på NRK

Det er jo mange som liker å ta bilder når de er ute å padler. Her kan man sikkert plukke opp litt tips, selv om dette er fotografering i bymiljø. Dette er en serie på 8 programmer.

Sakset fra NRK:

Gjør klar kameraet ditt, og bli med den anerkjente fotografen Tom Ang på reise i Singapore. Ang viser både nye, spennende steder og hvordan du kan ta de beste bildene.
I løpet av åtte episoder besøker Tom Ang uutforskede steder i Singapore hvor han lærer både proffe og amatørfotografer å fange øyeblikket på nye måter.
Blant noen av utfordringene vi får være med på er hvordan fange opp kunst – holder det å ta bilde av kunstneren eller opptredenen i seg selv? Og hvordan fange et meningsfullt øyeblikk og dens betydning for de involverte?
I tillegg ser vi på reportasjefotografering, en sjanger som krever både stor teknisk kompetanse samt menneskelig forståelse. Et bilde kan ha enorm betydning både for fotografen og mennesker som ser på bildet. Men hvor skal man begynne?

Første episode
I første episode ser Tom Ang nærmere på Singapores bygninger, nærmere bestemt bygninger under utbygging. Dette kan høres ut som kjedelige perspektiv fra en fotografs ståsted, men Ang viser hvordan fange bygningens vekst på en fotoestetisk måte.

NRK Nett-TV: Fotoskolen – Singapore 1:8

http://www.nrk.no/

Reklame

Om Turpadlelaget

Vi er en gjeng med unge og gamle - voksne og barn som synes det er trivelig å padle, samt bruke kajakken til fremkomstmiddel, trening og rekreasjon. Klubben teller pr. i dag (høst 2010) ca 35 medlemmer. Ikke alle er like aktive, men vi har en kjerne som møtes ukentlig til felles tur/treningsaktiviteter.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s