Foredrag med Erik og padletur til Varholmen

 

Tor Inge og Erik inviterte til foredrag i Fosnavågen. Jeg og Geir Olav tok turen over fra Ålesund. Foredraget var veldig morsomt og lærerikt. Virkelig inspirerende! Synd det ikke var flere som hadde muligheten til å komme.

Etter foredraget skulle Erik padle videre til Kvamsøya, og det var en gjeng som skulle padle sammens med ham ut til Varholmen.Turen ut tok ca en time og var på litt over 10km. Jeg fikk prøve Arrow Nuka og Geir fikk prøve Arrow EmPower, som er den samme båten Erik padler med.
Vi fikk strålende vær på turen! Vi ble tatt kjempegodt i mot på Varholmen, der mammaen til Tor Inge vartet opp med risgrøt, rømmegrøt, sjokoladekake og kaffe!! Vi koste oss en stund på land, før vi satte oss i båtene igjen. Det ble tid til litt bølgelek før vi satte kursen mot land igjen.

Dette var en fantastik dag!

Erik har blitt intervjuet av RBnett. Intervjuet og videoen kan du se her.

Reklame

Om Turpadlelaget

Vi er en gjeng med unge og gamle - voksne og barn som synes det er trivelig å padle, samt bruke kajakken til fremkomstmiddel, trening og rekreasjon. Klubben teller pr. i dag (høst 2010) ca 35 medlemmer. Ikke alle er like aktive, men vi har en kjerne som møtes ukentlig til felles tur/treningsaktiviteter.
Dette innlegget ble publisert i Kurs, Turopplevelser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s