Vigra rundt

 

I dag var vi en gjeng på 8 stk som møtte opp for å padle Vigra rundt. 4 stk fra Turpadlelaget, 2 fra Herøy Kajakk Klubb og 2 fra Padle i Giske.  Det var meldt strålende sol, og 3 m/s nordøstlig vind. Men når vi kom ut på Vigra så lå tåka tykk. Men vi hadde stor tro på att den kom til å lette utover dagen.

Når vi rundet Syneset så klarte sola å trenge seg igjennom tåken. Så fikk vi sol på resten av turen. Vi hadde en god pause på Blimsanden, med grillmat og matpakker før vi padlet videre.

Turen rundt ble på ca 26 km fordi vi tok noen snarveier her og der. Fantastisk vær, fra blikkstille til havdønninger på rundt 1m. Undertegnede klarte å bli båtsjuk igjen, og måtte ha litt slep de siste 5 min før pausen. Så da fikk vi prøvd oss litt på det også. Smilefjes som blunker

Dette var en flott tur som anbefales på det sterkeste. Det går også fint å ta en avstikker ut til Erkna når været er såpass bra som det var i dag.

Tusen takk for turen alle sammen, og takk til Jill for guidingen rundt øya! Smilefjes

Mer tekst på bildene etterhvert. ~Susan

 

Reklame

Om Turpadlelaget

Vi er en gjeng med unge og gamle - voksne og barn som synes det er trivelig å padle, samt bruke kajakken til fremkomstmiddel, trening og rekreasjon. Klubben teller pr. i dag (høst 2010) ca 35 medlemmer. Ikke alle er like aktive, men vi har en kjerne som møtes ukentlig til felles tur/treningsaktiviteter.
Dette innlegget ble publisert i Turopplevelser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s