Tirsdagspadling med spennende besøk!

 

I dag fikk vi overraskende besøk av en journalist fra NRK Møre og Romsdal. Hun lager en liten sommeraktivitets serie. Hun intervjuet Lars Ole, og ble overtalt til en liten testtur i kajakken. Det var litt nervøsitet å spore, men det gikk strålende! Gleder meg til å høre programmet!

I dag debuterte jentungen som turpadler, og det gikk over all forventning. Hun og datteren til Lars Ole fant tonen ganske raskt. Turen gikk til Langevågsholmane. Det ble en stopp hos geitene, og det var stor stas! De klatret rundt på kajakkene som ingen ting, tror nesten de ville bli med oss på tur! Jentene gikk iland, og det ble masse kos og klapping.

Vi snirklet litt rundt holmene og inn i lagunen, så kom regnet og sjøen stilnet helt av. Skikkelig deilig å padle i slikt vær. Lite båter var det også ute, så vi hadde fjorden nesten helt for oss selv.

Turen ble avsluttet med litt balanse- og rulletrening. Lengden på turen ble ca 8 km.

Tusen takk for turen alle sammen!

Bilder fra turen for de som vil se. Må visst lære meg å begrense meg litt.

~Susan

Reklame

Om Turpadlelaget

Vi er en gjeng med unge og gamle - voksne og barn som synes det er trivelig å padle, samt bruke kajakken til fremkomstmiddel, trening og rekreasjon. Klubben teller pr. i dag (høst 2010) ca 35 medlemmer. Ikke alle er like aktive, men vi har en kjerne som møtes ukentlig til felles tur/treningsaktiviteter.
Dette innlegget ble publisert i Turopplevelser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s