10 dager igjen til padlesamling på Rangøya

Sett av helgen 23 – 25 september, for da er det tid til samling på Rangøya ved Atlanterhavsveien på Averøya. Samlingen blir arrangert av Trondheim Kajakklubb. Mer info på denne siden.

Du kan få med deg:

■Kurs ved Norges Padleforbund.

■Turer og andre aktiviteter ved TKK.

■Et unikt område for havkajakk ved Hustadvika.

■Fellesmiddag og sosialt padlemiljø

Turer, kurs og aktiviteter for havpadlere på “alle” nivå! Ta med kajakken ut i skjerma eller eksponerte farvann ut fra hva du liker best.

Skjerma skjærgård, brått, strøm og dønninger, på Rangøya finner du alt dette. Og 80 padlere på nivå fra nybegynner til svært erfaren.

Jeg og Lars Ole var der i fjor, og dette er ei samling som absolutt er å anbefale. Ett fantastisk padleeldorado for alle nivå. Anbefaler også fellesmiddagen, som var utrolig god!

Jeg skal oppover, kommer du?? Send gjerne mail til turpadlelaget@gmail.com hvis du tar turen oppover. Så kansje man kan ordne seg med samkjøring og felles overnatting.

~Susan

Reklame

Om Turpadlelaget

Vi er en gjeng med unge og gamle - voksne og barn som synes det er trivelig å padle, samt bruke kajakken til fremkomstmiddel, trening og rekreasjon. Klubben teller pr. i dag (høst 2010) ca 35 medlemmer. Ikke alle er like aktive, men vi har en kjerne som møtes ukentlig til felles tur/treningsaktiviteter.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s