Rangøya 2011 over for denne gang…..

Jeg og Lene dro opp til Rangøya fredags ettermiddag. Det var liten kuling og høljeregn, men meldingene for resten av helgen så lovende ut.

Denne gangen var det Trondheim Kajakk Klubb som arrangerte. Fredagen hadde de to flotte foredragsholdere. Det ene foredraget var fra en padletur rundt Lanzarote, og det andre var ett foredrag av Bao som padlet fra Grense jakobselv til Kristiansund sammens med Anders Thygesen. Det var underholdene foredrag med masse humor og flotte bilder. Marit Rangøy serverte kaffe og kaker, mens vi fikk info om programmet for resten av helgen. Det var mindre fellesopplegg denne gangen fordi det var aktivitetsleder samling også denne helgen. Vi bestemte oss for å bli med på en langtur i skjerma område lørdagen. De andre turene var Gourmet tur og langtur i eksponert område, med litt brottpadling inkludert. Det var rundt 30 deltakere på begge langturene, litt mindre på Gourmet turen. Vår tur ble på rundt 14 km, og ble ikke en så lang tur som vi hadde sett for oss.

Lørdagskvelden ble avsluttet med nydelig baccalao, kaffe og kaker. Det var litt flere tilbud til søndagen, to turer i skjerma forhold, redningsøvelser og brottpadling. Men vi valgte å ta oss en oppdagelsestur på egenhånd. Vi padlet sammen med en gjeng fra Herøy Kajakk Klubb. Ned til atlanterhavsveien, og ut til Kvitholmen fyr. Krysset rett over mot Håholmen tilbake, det ble en kryssning på rundt 4 km. Turen totalt ble på ca 23 km. Dette var en fantastisk tur i nydelig vær.

Anbefaler dette treffet på det sterkeste, det er sosialt, artig og ikke så langt unna.

Flere bilder finner du HER

~Susan

Reklame

Om Turpadlelaget

Vi er en gjeng med unge og gamle - voksne og barn som synes det er trivelig å padle, samt bruke kajakken til fremkomstmiddel, trening og rekreasjon. Klubben teller pr. i dag (høst 2010) ca 35 medlemmer. Ikke alle er like aktive, men vi har en kjerne som møtes ukentlig til felles tur/treningsaktiviteter.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s