Tur til Ellingsøyfjorden

I dag var det 10 stk som møtte opp til tirsdagspadling. Grått vær med lavt skydekke er ikke noe hinder når man skal ut å ha det kjekt. Vi fikk alt fra blikkstille fjord til litt vind og bølger på nordsiden i Ellingsøyfjorden. Tre yngre padlere var med på turen i dag. Min mellomste datter debuterte som turpadler i dag og hun måtte ha litt slep innimellom. Fint å få øve seg på det også, men må medkjenne att jeg var litt sliten i armer og rygg på slutten. Fikk heldigvis litt avlastning av Kenneth og Lars Ole, tusen takk!

Denne gangen satte vi kursen mot Ellingsøyfjorden. Vi var bortom Lerstadholmen og hilste på bukkene som var der, før vi rundet Svinøya og padlet tilbake til naustet. Turen ble på rundt 11 km.

En liten stemningsrapport fra turen:

Tur til Ellingsøyfjorden 26 juli 2011
Reklame

Om Turpadlelaget

Vi er en gjeng med unge og gamle - voksne og barn som synes det er trivelig å padle, samt bruke kajakken til fremkomstmiddel, trening og rekreasjon. Klubben teller pr. i dag (høst 2010) ca 35 medlemmer. Ikke alle er like aktive, men vi har en kjerne som møtes ukentlig til felles tur/treningsaktiviteter.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s